Home button banner - The Financial Hub (Leren Beleggen)

Hoe vind ik nieuwe aandelen?

The Financial Hub - Crash Course Hoe vind je aandelen? (vinden ontdekken aandelen)

Dit artikel delen via

Deze cursus bevat:

Introductie

Het is weer 13:00 uur; Focuss upload een nieuwe video en jij bent jammer genoeg niet zo onder de indruk van het aandeel dat besproken wordt, maar je hebt wel tijd vrij. Je wilt onderzoek doen, maar je mist iets.. De bedrijven op je watchlist heb je alles al van uitgezocht. Je bent op zoek naar een aantal nieuwe bedrijven, maar hoe pak je dit nou aan? 

Naast de focus op het leren analyseren van bedrijven, het waarderen en evalueren, en charts is er eerder in je onderzoeksproces een onderdeel dat niet vaak uitgebreid belicht wordt. Dit omdat het minder ‘hits’ scoort dan het aanbieden van onderzoek bijvoorbeeld.

In deze korte cursus, ookwel bekend als crashcourse voor degene die pro-verengelsing van de Nederlandse taal zijn, zal ik verschillende manieren toelichten waarmee je nieuwe bedrijven of investment plays in het algemeen kunt identificeren en ontdekken.

Verder lezen?

U heeft enkel de introductie van dit members-artikel kunnen bekijken. Wilt u dit artikel verder lezen? Log dan snel in als member of sluit snel een abonnement aan.