Contact

Leren beleggen bij The Financial Hub

CONTACT.

Kom in contact met ons en stel gerust al je vragen.
Wij denken graag met je mee!

Chat (rechtsonder) –
&nbspEmail: info@thefinancialhub.nl
of
gebruik het onderstaande contactforumulier

WIL JE MEER LEREN
OVER BELEGGEN?

Join de discord community of volg ons!


Discord


Instagram


Tiktok

DELEN

Kvk:

 81892136

CONTACT FORMULIER:

VEELGESTELDE VRAGEN.

Krijg ik van jullie financieel advies?

Wij geloven niet in het voorschotelen van aandelen of crypto’s die je moet kopen. Wij willen je leren om die keuze zelf te kunnen maken. The Financial Hub voorziet uitdrukkelijk niet in het geven van beleggingsadviezen op welke wijze dan ook. Tevens is dit volgens de regelgeving van de AFM ook niet toegestaan. De door ons aangeboden diensten leggen enkel en alleen uit hoe beleggen werkt, geven algemene beleggingstips en zijn erop gericht om de belegger door zelfstudie te laten verder ontwikkelen.  Members dienen zelf rekening te houden met de risico’s die beleggen met zich meebrengen.Wie maakt de content?

Het team van The Financial Hub bestaat uit 8 personen welke zich inzetten om zowel de community in goede orde te leiden als het verzorgen van hoogstaande, continue content. Het is een divers team welke allen jarenlang al beleggen. Van werken bij een buitenlands hedgefund tot crypto-trader. De kennis binnen het team is zowel gespecialiseerd als zeer divers.

Coming soon
Binnenkort komt er meer informatie over het team.Met wie werken jullie samen?

Naast dat de content door het TFH-team zelf gemaakt wordt, werkt The Financial Hub samen met een 6-tal professionals / content creators.

Focuss op Financiën ➛
Jeffrey maakt content op YouTube en is al jarenlang belegger. Met zijn 55k+ abonnees is hij één van de grootste spelers in de Benelux.

Assenderp Capital ➛
Robin heeft een achtergrond in Accountancy en Finance welke hij gebruikt op YouTube om deep dives te doen in de aandelenmarkt. Voor TFH maakt Robin regelmatig analyses en houdt hij live-sessies. 

Geld op geld ➛
Een enthousiaste YouTuber welke je van A tot Z mee neemt in de financiële wereld en je op de hoogte houd van het laatste nieuws.

Joshua Maurer
Onze macro-econoom Joshua is werkzaam bij de broker LYNX. Binnen The Financial Hub faciliteert hij de members over het laatste macro economisch nieuws.

Math Bman (Matthias)
Elke maand verzorgt Math de members met een uitgebreide stock pitch waarin hij een aandeel onder de loep neemt.

De Vastgoedbegeleider ➛

Mark Pollenberg coacht zijn cliënten in vastgoed. Door zijn kennis en netwerk helpt Mark mensen met hun eerste vastgoed panden en hun reis in de vastgoedwereld.