Home button banner - The Financial Hub (Leren Beleggen)

ARTIKELEN

ARTIKELEN -CATEGORIEËN

Up-to-date blijven van nieuwe artikelen en de nieuwsbrief?

MEEST RECENTE ARTIKELEN

SOCIAL MEDIA

ARTIKELEN over artikelen die weer gaan over artikelen om de seo over de pagina artiklen hoger te krijgen, want dat is goed voor onze artikelen

OVERZICHT VAN AL ONZE ARTIKELEN

Dit zijn gratis artikelen en betaalde artikelen

* Free (F) & Member (M)

Toine.DW

Net als de 99% diersoorten die ooit op onze aardbol hebben geleefd zullen de meeste crypto’s evolutionaire doodlopende wegen zijn, die uiteindelijk naar 0 zullen gaan. Dit soort coins staan beter bekend als ‘shitcoin’. In dit artikel gaat het over de eigenschappen die veel van dit soort shitcoins hebben en hoe jij deze eigenschappen zelf kan ontdekken.

Markeerstift

Alfen rapporteerde uitstekende jaarcijfers, echter zijn er nog wat haken ogen aan deze cijfers. In dit artikel gaan we in op de grootste.

Markeerstift

Alfen heeft weer mooie cijfers gepresenteerd in Q3 2022. Laten we er eens naar kijken.

Markeerstift

Op 11 maart 2020 ging de Dow Jones Industrial Average (DJIA) voor het eerst in 11 jaar een bearmarket in met een daling van recordhoogtes terwijl deze weken eerder de 30.000 punten naderde. De Dow daalde tot onder de 19.000 punten. Dit gebeurde te midden van de economische gevolgen van de COVID-19-pandemie. De S&P 500 en de Nasdaq volgden kort daarna. In de loop van 2020 en in 2021 veerden de markten echter weer op naarmate het optimisme over vaccins en een wereldwijd economisch herstel doorzette. Toch, zoals de COVID-19-zaak aantoont, kunnen er bearmarkten ontstaan terwijl het economisch goed gaat. Dat werd nogmaals duidelijk in mei en juni van 2022 toen de markten opnieuw onderuit gingen, dit keer in reactie op de renteverhogingen van de Federal Reserve om de groei af te remmen veroorzaakt door de hoge inflatie.

Markeerstift

Wat betaal ik aan belasting over mijn beleggingen? En hoe zit dat dan met crypto en al mijn winsten?

Mark Pollenberg

Belasting over vastgoed gaat veranderen, maar gaan beleggers hierdoor de rekening betalen? De afgelopen maanden zijn er regelmatig nieuwe plannen naar buiten gebracht door politiek Den Haag waarbij met name vastgoedbeleggers mogelijk flink meer belasting moeten gaan betalen. De politiek heeft extra inkomsten nodig en lijkt die vooral te willen halen bij de meer vermogenden, waaronder vastgoedbeleggers. Beleggers betalen de rekening? Hoe heet wordt de soep nu werkelijk gegeten? En moet je er nu al rekening mee gaan houden aangezien het vooralsnog gaat om plannen en nog geen aangenomen wetswijzigingen. De ene belegger schiet in de stress-modus waar de andere belegger rustig afwacht tot er meer duidelijkheid komt.

Nick

Iedereen is weer bezig met diens belastingaangifte. Lees in dit artikel waar je rekening mee moet houden als belegger zijnde.

Markeerstift

Beleggen met je studiefinanciering wordt vaak afgeraden, maar is dat wel terecht? Meer informatie kan je vinden in dit artikel.

Toine.DW

Nu crypto steeds meer main-stream wordt zoeken ook kleine bedrijven of winkels hoe ze mee kunnen doen in de crypto revolutie. Er zijn echter wat overwegingen die een bedrijf moet maken voordat ze kunnen beginnen met het accepteren van Bitcoin voor betalingen. Wat zijn de voor- en nadelen voor betalen met bitcoin bij winkels en welke stappen dienen eigenaren te ondernemen om dit mogelijk te maken? In dit artikel zetten we het een en ander uit.

Toine.DW

Bitcoin en goud investeerders hebben vaak dezelfde macro-economische mening, ondanks kunnen zij onderling niet altijd vrede bewaren. Iedere Bitcoiner zegt altijd dat Bitcoin een beter is, maar is dat ook echt zo?

Toine.DW

Hoewel het niet kan worden uitgesloten dat een andere cryptocurrency kan worden geaccepteerd als een wereldwijd geaccepteerd, politiek neutraal geld, zijn de kansen groot in het voordeel van Bitcoin. Bitcoin is het meest van de immaculate conception onder cryptocurrencies en is de meest overtuigende kanshebber om echt een wereldwijd geaccepteerd, politiek neutraal geld te worden.

Markeerstift

In dit artikel wordt één voor één in gaan op de prijzen van verschillende brokers, functies, voor & nadelen en welke broker het beste past bij jou beleggingsdoelen.

artikelen

NOG GERICHTER LEREN BELEGGEN? NEEM EEN ABONNEMENT.

Zo krijg je toegang tot alle members artikelen.

Of neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of via de chat (recht-onderin)

CONTACT FORMULIER

The Financial Hub zorgt ervoor dat uw bericht beveiligd is.