Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1: Partijen

        De betrokken partijen worden aangeduid met:

 1. “u/jij/je”: als klant die een abonnement heeft afgesloten bij The Financial Hub.
 2. “wij/ons”: Financial Hub, eenmanszaak KVK nummer: 81892136
 3. “Content Creator”: personen die content creëren in de vorm van tekstberichten, video’s of spraakberichten. Voornamelijk op Youtube en Discord.
 4. “Support lid:” personen aangesteld door The Financial Hub die Discord beheren.
 5. “Media”: Kanalen die informatie overbrengen naar u. (Discord, Youtube, Instagram, Website)

Artikel 2: Wat is The Financial hub?

 1. THE FINANCIAL HUB  is een platform gericht op het bij elkaar brengen van beleggers / investeerders van verschillende niveaus, content creators en financiële experts.
 2. Door middel van het creëren van hulpmiddelen en voorbeelden in de vorm van analyses, tools, modellen en ideeën wil The Financial Hub beginnende beleggers op weg helpen.
 3. Door middel van het laten zien van portfolio’s worden de zaken uit Artikel 2.2 in de praktijk gebracht. Dit zal ter illustratie dienen aan beleggers, zo kunnen zij eventuele mogelijkheden zien.
 4. The Financial Hub faciliteert een community met duizenden individuele stemmen. Deze community bestaat uit alle denkbare niveau’s.
 5. Hulpmiddelen en voorbeelden worden aangeboden via een members-only sectie in de Discord.
 6. Elke vorm van informatie vanuit THE FINANCIAL HUB wordt gedeeld via Discord, de website of Instagram. Hoofdzakelijk zal dit tot nader order via Discord zijn.

Artikel 3: Wat schaf je aan bij de The Financial Hub?

 1. U schaft een speciale status binnen Discord aan namelijk: “Hub Member” deze loopt af na 3,6 of 12 maanden. Dit is afhankelijk van de duur van het abonnement.
 2. Je krijgt gedurende de looptijd van het abonnement toegang tot alle content bedoeld voor betaalde leden bijvoorbeeld: analyses, tools, modellen en andere informatie opgezet/verzameld voor betalende leden.
 3. Je krijgt gedurende de looptijd van het abonnement het recht om mee te stemmen over toekomstige content, deze stemmingen lopen via de Discord server.
 4. Je krijgt gedurende de looptijd de gelegenheid om vragen direct aan Support te stellen over beleggen/investeren in de daarvoor aangegeven kanalen.
 5. Je krijgt gedurende de looptijd toegang tot de content pagina op de website: thefinancialhub.nl. Hier vind je verschillende content over beleggen.

Artikel 4: Afsluiten lidmaatschap / betaling.

 1. U schaft een speciale status binnen Discord aan De Aanschaf van een abonnement bij The Financial Hub gaat via de website www.thefinancialhub.nl. Hier kun je een abonnement aanschaffen met behulp van Ideal, Bancontact en andere betaalmogelijkheden.
 2. Een lidmaatschap kan voor drie verschillende periodes gekocht worden op de website (thefinancialhub.nl) namelijk: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.
 3. Recht op teruggave geldt alleen in de eerste 14 dagen na aankoop. De tijd stopt na het aangeven van een teruggave.
 4. The Financial Hub en diens Support leden mogen altijd vragen naar een bewijs van betaling. Dit kan door middel van een bewijs van betalen of het doorgeven van een correct e-mail adres, die gelinkt is aan het desbetreffende abonnement.
 5. Eventuele additionele kosten, die u maakt bij de afsluiting van een abonnement, zijn voor eigen rekening.
 6. U kunt altijd een abonnement aanschaffen op een persoonlijke manier. Dit gaat via de eigenaren van The Financial Hub.
 7. Het verkrijgen van toegang tot de members-area is deels de verantwoordelijkheid van uzelf. U ontvangt een mail met instructies na aanschaf, waarmee u contact dient op te nemen met enerzijds de support leden of de Hub Owners in de Discord. Wij zullen u altijd helpen in geval dit niet lukt.

Artikel 5: Regels

 1. Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, gaat u tevens akkoord met de geldende REGELS op onze Discord Server.
 2. De Discord regels staan in het kanaal “regels”. Het herhaaldelijk verbreken van deze regels kan leiden tot VERWIJDERING van Discord. De aanschaf van een betaald abonnement is irrelevant op dat moment.
 3. Bij herhaalde overtredingen van de regels kan het lidmaatschap ongeldig worden verklaard.
 4. Eigen promotie zonder overleg met The Financial Hub is niet toegestaan en zal resulteren in een VERWIJDERING van de Discord-server.
 5. Instructies van het support team dienen ten alle tijden opgevolgd worden.
 6. Het niet opvolgen van instructies kan eveneens leiden tot een VERWIJDERING van het abonnement.
 7. Het verkrijgen van toegang tot de members-area is deels de verantwoordelijkheid Voordat u toegang krijgt tot alle Discord kanalen, dient u het “lees dit kanaal eerst” kanaal nauwkeurig te lezen. Het opvolgen van instructies die eindigen met het klikken op de “smiley”, houdt in dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en regels.
 8. Bij het breken van de regels geven wij in de meeste instanties waarschuwingen af, zo heeft u de tijd om uw gedrag aan te kunnen passen.
 9. Het aanschaffen van een abonnement bij The Financial Hub is voor u persoonlijk. Het eventueel delen van content van The Financial Hub met onbevoegden is daarmee strafbaar. Dit zal kunnen resulteren in een VERWIJDERING van het lidmaatschap en een mogelijke claim voor verloren omzet.
 10. Indien u door SUPPORT een VERWIJDERING van Discord kreeg maar u vervolgens op een later (niet nader te benoemen) tijdstip weer door SUPPORT toegang krijgt tot de Discord, dan heeft u het recht om opnieuw een abonnement aan te schaffen bij The Financial Hub. In dit geval heeft u echter geen recht op enige compensatie van uw vorige afgesloten abonnement.
 11. The Financial Hub bied haar diensten niet aan voor concurrerende partijen. Personen welke diensten leveren voor bedrijven die soortgelijke dienstverlening bieden als The Financial Hub en een abonnement bij The Financial Hub willen afsluiten, dienen eerst bij SUPPORT van The Financial Hub om toestemming te vragen. Indien SUPPORT constateert dat het gaat om belangenverstrengeling kan het afsluiten van een abonnement geweigerd worden.
 12. Indien na aanleiding van artikel 5.10 belangenverstrengeling wordt geconstateerd maar desbetreffende persoon al een abonnement heeft gekocht, heeft The Financial Hub tot en met 14 dagen na aanschaf van het abonnement nog de tijd het abonnement alsnog te weigeren en dient The Financial Hub binnen hetzelfde termijn het bedrag te restitueren aan de desbetreffende persoon. 

Artikel 6: Annulering lidmaatschap

 1. U heeft de mogelijkheid om de eerste 14 dagen uw lidmaatschap op te zeggen. Dit is mogelijk door The Financial Hub te contacteren via Discord of een mail te sturen naar Info@thefinancialhub.nl.
 2. Wanneer de termijn van 14 dagen verstreken is, is het niet langer mogelijk om uw geld terug te krijgen.
 3. Wij hebben altijd het recht om het geld na 14 dagen terug te geven, indien de situatie van u daartoe voorziet. Zo kunnen eventuele uitzonderingen worden gemaakt. Hierbij kunt gedacht worden aan persoonlijk leed of speciale omstandigheden. Deze dienen altijd worden beoordeeld.
 4. Eventuele kosten bij het annuleren van een abonnement vallen voor u.

Artikel 7: Aansprakelijkheid

 1. The Financial Hub zal nooit of te nimmer financieel advies geven, voorbeelden die worden gedeeld zijn geen financieel advies. Eventuele verliezen die ontstaan door het volgen van voorbeelden is uw eigen verantwoordelijkheid.
 2. The Financial Hub kan nooit of te nimmer verantwoordelijk worden gehouden voor verliezen door handelingen van u, die voortkomen uit het volgen van mensen die actief zijn in de Discord.
 3. Wanneer u toch een portfolio kopieert van iemand, is dat uw eigen verantwoordelijkheid en draait u zelf op voor eventuele verliezen.
 4. Op het moment dat het support team een verwijdering van de Discord juist acht, verliest u al het recht op geld teruggave van uw abonnement. U breekt namelijk onze algemene voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan.
 5. The Financial Hub zal regelmatig doorlinken naar externe websites of video’s, beschikbaarheid van deze websites of video’s kan niet gegarandeerd worden door The Financial Hub.
 6. The Financial Hub is niet aansprakelijk, wanneer Discord onbereikbaar is door storingen of onderhoud.
 7. The Financial Hub is niet aansprakelijk voor het niet lezen van de algemene voorwaarden.
 8. The Financial Hub is niet aansprakelijk voor bereikbaarheid van content van content creators, die zich hebben aangesloten bij The Financial Hub. Wij zullen hier wel opletten en eventueel actie op ondernemen.
 9. The Financial Hub is niet aansprakelijk voor bereikbaarheid van de verschillende media kanalen waaronder, Youtube, Instagram en Discord.
 10. The Financial Hub is niet aansprakelijk voor problemen met het betalingssysteem. Wij zullen dit probleem wel proberen op te lossen voor u.
 11. The Financial Hub is tevens niet aansprakelijk voor het niet kunnen vinden van De Discord server. Wij sturen u een volledig stappenplan om hier te komen. Ons support team staat voor u klaar, om u op weg te helpen. Dit dient u wel zelf te doen.

Artikel 8: Klachten

 1. The Financial Hub heeft verschillende kanalen ter beschikking gesteld, waar u terecht kunt met klachten. Dit is mogelijk via: info@financialhub.nl, via de website of via Discord.
 2. The Financial Hub zal altijd diens uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen, toch kunnen wij geen uitsluitsel geven dat er iets fout gaat. Mocht dit voorkomen, lees Artikel 8.1.
 3. Bij een klacht zullen wij allereerst proberen dit op te lossen, teruggave van geld is een laatste oplossing. Dit kan, zoals aangegeven in Artikel 6, alleen binnen 14 dagen na aanschaf.
 4. Gebruik de aangegeven kanalen om uw beklag te doen, hou klachten gelieve buiten de publieke kanalen in Discord om ruis te voorkomen.
 5. Indien u een klacht heeft, laat dit ons zo snel mogelijk weten. Wij willen graag proberen u op te vangen met uw probleem. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk te woord staan.

Artikel 9: Updates abonnement

 1. De website, Discord en diensten die binnen het abonnement vallen, zullen op vaste basis blootgesteld worden aan updates. Hierdoor kan het zijn dat de website of andere media tijdelijk niet beschikbaar zijn. Mocht dit voorkomen, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen via beschikbare kanalen.
 2. Veel wat aangeboden wordt, zal in tekstvorm zijn. Vergeef ons daarom van mogelijke spelfouten. Mocht u deze opmerken, laat het ons dan weten via een van de kanalen. Deze staan aangegeven in Artikel 8.1.

Artikel 10: Overige zaken

 1. Binnen The FINANCIAL HUB geldt ten alle tijden de Nederlandse en Belgische wetgeving. Eventuele overtredingen van de wet zullen worden aangepakt door de SUPPORT mensen binnen de server. Dit zal kunnen resulteren in een VERWIJDERING van het platform. In uiterste situaties kunnen we elkaar ontmoeten in de rechtszaal. Dit zullen we ten alle tijden willen voorkomen.
 2. Wij gaan ervanuit dat u alleen onze abonnementen gebruikt. Indien dit niet het geval is, kan dit leiden tot een rechtszaak met een mogelijke claim van verloren opbrengsten. Artikel 5.9 staat dit ook beschreven.
 3. Wij zijn constant bezig met het updaten van onze website. Hierdoor kan de website voor iedereen anders zijn en elk moment veranderen.
 4. Wij proberen onze website constant te verbeteren. Dit gaat door middel van “first party” cookies. Dit begrip betekent dat wij niet weten wie u bent. Wij weten echter wel de locatie waar u onze website opent. Tevens kunnen wij zien wat u doet op onze website. Zo kunnen wij de website dankzij u gedragingen verbeteren. Dit doen wij met alle bezoekers van onze website.
 5. Het Nederlandse en Belgische recht is ook van toepassing op de voorwaarden.
 6. Indien één van onze voorwaarden ongeldig wordt verklaart (door bijvoorbeeld de wetgeving), hoeft dit niet te betekenen dat al onze voorwaarden ongeldig zijn.
 7. The Financial Hub kan ten alle tijden de voorwaarden aanpassen, wij kunnen deze aanpassen ook gerechts halve maken. De toenmalige voorwaarden gelden op uw abonnement.
 8. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de algemene voorwaarden, kunt u ons altijd bereiken via info@financialhub.nl. Tevens kunt u ons ook aanspreken op Discord of op de website.